Τους αγαπάμε! Τους προσέχουμε! Τους έχουμε κορώνα στο κεφάλι μας!

Ντελιβεράδες: οι άνθρωποι που διανύουν αμέτρητα χιλιόμετρα καθημερινά και μας φέρνουν το αγαπημένο μας φαγητό ακριβώς μπροστά στην πόρτα του σπιτιού μας! Βρήκαμε, λοίπον, λίγο χρόνο και τους πιέσαμε να μας εξομολογηθούν μικρές, αλλά και μεγάλες αλήθειες για τη δουλειά τους. Ας τους ακούσουμε!

«Μόλις έφυγε το παιδί!!»: Ναι, είναι αλήθεια! Σίγουρα από την πείνα το στομάχι μας μπορεί να έχει κολλήσει στην πλάτη, αλλά το καλομαγειρεμένο φαγητό παιδιά θέλει και λίγο... το χρόνο του! Λίγο ο χρόνος να μαγειρευτεί, λίγο οι πολλές παραγγελίες του καταστήματος, λίγο και η κίνηση που θα συναντήσει το «παιδί» στο δρόμο... όλα είναι στο πρόγραμμα! 

Μπουρμπουάρ και ρέστα: Ναι, μπορεί να μην έχουμε τη διάθεση να αφήσουμε μπουρμπουάρ και αυτό φυσικά είναι δικαίωμα και επιλογή όλων μας. Όμως, σε περίπτωση που δεν έχουμε ψιλά, ας ενημερώνουμε το κατάστημα. Είναι κρίμα ο ντελιβεράς να τρέχει δεξιά και αριστερά για να μας χαλάσει το 100ευρω, αν η παραγγελία μας είναι 4,30! 

Εσώρουχα: Φυσικά και τα προτιμούν, όταν τα φορούν οι γυναίκες! Αλλά παιδιά όχι όταν ανοίγουμε εμείς οι άντρες την πόρτα με το... σώβρακό μας! Δε χρειάζεται να βάλουμε φυσικά το σμόκιν για να παραλάβουμε τα σουβλάκια μας, αλλά και ο ντελιβεράς... δε φταίει σε τίποτα, έτσι δεν είναι;!

Αέρας, βροχή, χιόνι!: Πόσο όμορφα είναι να είμαστε σπίτι στα ζεστά, έξω να λυσομανάει, και να απολαμβάνουμε το ζεστό φαγητό με την παρέα μας! Παιδιά το ίδιο θέλει και ο ντελιβεράς! Αν και τρέχει σε κάθε Champion League, Τσικνοπέμπτη και όλες τις γιορτινές μέρες για να μας φέρει τα λαχταριστά σουβλάκια, ας μην τον κάνουμε να τρέχει και τις μέρες με δύσκολο καιρό. Αέρας και βροχή δεν είναι ότι καλύτερο για έναν άνθιρωπο σε ένα μηχανάκι! 

Απλά, αν βρέχει εκείνη την ημέρα, παραγγείλτε την επόμενη φορά τη διπλάσια ποσότητα! Σίγουρα θα έρθουν στην ώρα τους, σίγουρα θα είναι ζεστά και νόστιμα, και σίγουρα θα συμπαθήσετε τους ντελιβεράδες μας!