Όλοι λίγο πολύ έχουμε βρεθεί στην θέση που χτυπάει το κουδούνι εκεί που δεν το περιμένεις και εμφανίζονται στην πόρτα σου φίλοι, συγγενείς ή γείτονες και το ψυγείο είναι άδειο. Γι αυτό υπάρχει το delivery και οι επιλογές μας θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο.

Προτίμησε τις μερίδες

Μία μερίδα είναι αρκετή να σερβίρει ικανοποιητικά δύο άτομα και επιλέγοντας ανάμεσα σε διαφορετικά είδη κρέατος θα ικανοποιήσεις τις διαφορετικές προτιμήσεις του καθένα και θα κάνεις το τραπέζι να φαίνεται πιο πλούσιο.

Μην ξεχνάς την ποικιλία

Με μία ποικιλία έχεις αμέσως τέσσερα διαφορετικά πιάτα σε ένα. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή σαν συνοδευτικό σε κρασί ή ούζο όπου απλά όλοι θέλουν να τσιμπήσουν κάτι.

Σκεπαστή για να δέσει η παρέα

Η σκεπαστή είναι ιδανική για πιο στενούς φίλους, συναδέλφους ή εκείνους τους γείτονες που προσπαθείτε να έρθετε λίγο πιο κοντά. Μπαίνει στην μέση και αποτελείτε από κομμάτια ενός συνόλου, ότι θέλεις να επιτυχείς. Παίρνοντας ο καθένας ένα κομμάτι από το ίδιο πιάτο δημιουργείτε μία φιλική ατμόσφαιρα ενώ ανοίγει εύκολα ένα θέμα συζήτησης για το πόσο νόστιμο είναι το φαγητό και αργότερα το πόσο έσκασε ο καθένας. Υπολόγιζε ένα με δύο κομμάτια στο άτομο, αλλά μην το λυπηθείς, φρόντισε να ικανοποιηθούν όλοι χωρίς ντροπές.

Κρέατα σχάρας ή σούβλας για τους συγγενείς

Με τους συγγενείς τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, ειδικά αν είναι λίγο μεγαλύτερης ηλικίας αν πρόκειται για πεθερικά ή για ξαδέρφια από το χωριό. Πρέπει να τους σερβίρεις όπως θα σε σέρβιραν. Εδώ ένα καλό κρέας σούβλας ή σχάρας θα δώσει την απάντηση.

Μην ξεχνάς τα βασικά

Βρήκες και να παραγγείλεις το ιδανικό πιάτο για την συγκεκριμένη παρέα. Με μία σαλάτα, μία επιπλέον μερίδα τηγανητές πατάτες και ένα τζατζίκι το τραπέζι σου θα απογειωθεί.