Είτε το προτιμάτε το καλοκαίρι σε γυάλινο ποτήρι με μπόλικα παγάκια, είτε με καλαμάκι απευθείας από το μπουκάλι, σίγουρα το αναψυκτικό θα συμπληρώσει τη γευστική απόλαυση του φαγητού σας! Ποιο είναι, όμως, το πιο κατάλληλο αναψυκτικό για το κάθε γεύμα σας;

Πρώτη επιλογή στις προτιμήσεις των καταναλωτών του γρήγορου φαγητού είναι φυσικά η Coca-Cola, καθώς εδώ και πολλές δεκαετίες έχουμε πειστεί, πλέον, για τον εκπληκτικό συνδυασμό της μπουρμπουλήθρας με την τηγανιτή πατάτα. Είτε κανονική, είτε light, είτε zero, είτε με στέβια, είτε με καλαμάκι, είτε με παγάκια, η Coca-Cola είναι το αναψυκτικό του κάθε φαγητού!

Σε περίπτωση, όμως, που δεν προτιμάτε το σκουρόχρωμα χρώμα της, αλλά και δε θέλετε να πιείτε αλκοόλ, διαλέξτε πορτοκαλάδα ή λεμονάδα με ανθρακικό για να συνδυάσετε ψητό κρέας με πατάτες. Εξίσου υψηλή θέση κατέχει η Sprite και η σόδα, που συνδυάζονται εύκολα με την πίτσα ή τη σαλάτα. Αν προτιμάτε ένα πιο «ελίτ» αναψυκτικό για το φαγητό σας, ένα ανθρακούχο νερό με μία φέτα λεμόνι θα κρατήσει σε φόρμα τη σιλουέτα σας!