Αναλύσαμε και περιγράφουμε 6 διαφορετικούς τύπους ανθρώπων σύμφωνα με το πως τρώνε το σουβλάκι τους. Εσύ ποιος από αυτούς είσαι;

Ο Ελαφρύς

Ναι είναι εκείνος που παραγγέλνει το σουβλάκι του light. Συνήθως οι επιλογές του κυμαίνονται από σουβλάκι κοτόπουλο μέχρι φιλέτο κοτόπουλο, τον κοτόγυρο θα τον παραγγείλει σπάνια. Εννοείτε ότι την πίτα την ζητάει αλάδωτη και αν όχι καθόλου, λίγο γιαούρτι.

Ο Μερακλής

Είναι το άκρο αντίθετο του “ελαφρύ”. Είναι εκείνος που σχεδόν πάντα θα παραγγείλει διπλή πίτα, εννοείται απ’ όλα, και πάντα με πολύ τζατζίκι. Εννοείται πως ότι άλλο κι αν λιγουρευτεί εκτός από γύρο θα το παραγγείλει διπλό, επίσης είναι και εκείνος που θα φάει την πίτα του πανσέτα ή λουκάνικο. Εδώ η έξτρα σως είναι ένδειξη ανθρώπου που ξέρει να απολαμβάνει το φαγητό.

Ο Σωσάκιας

Όχι δεν εννοούμε εκείνον που θα βάλει μια απλή σως για να μην μυρίζει το στόμα του σκόρδο από το πολύ τζατζίκι. Μιλάμε για εκείνον που ότι και να παραγγείλει θα βάλει και το λιγότερο μία σως επιπλέον. Ο συνηθέστερος είναι ο τζατζίκι - σως και ο πιο αλλόκοτος ο γιαούρτι - μουστάρδα - κέτσαπ.

Ο Μπιφτεκάκιας

Κάθε παρέα έχει ένα άτομο που παραγγέλνει πάντα μπιφτέκι. Είναι ωραίο ναι, αλλά δεν τον έχει ακούσει ποτέ κανείς να παραγγέλνει γύρο, έστω σουβλάκι. Αποτελεί άλυτο μυστήριο. Υπάρχει και εκείνος που θα παραγγείλει μπιφτέκι, ντομάτα, κέτσαπ, μαγιονέζα, είναι ο άνθρωπος του ελληνικού μπέργκερ, ναι θα πιει και κόκα κόλα.

Ο Vegeterian

Δεν είναι σίγουρο ότι ανήκει στους ανθρώπους που τρώνε “σουβλάκι”, αλλά θα πρέπει να αναφερθεί. Θα παραγγείλει πατατόπιτα ή μπιφτέκι λαχανικών.

Εκείνος που προσέχει και λίγο(!)

Είναι εκείνος που θα παραγγείλει το σουβλάκι του διπλό, με διπλή πίτα και έξτρα σως. Μπορεί επίσης να φάει άνετα μόνος του μια σκεπαστή, την οποία θα συνοδεύσει με αναψυκτικό το οποίο όμως θα το πιει light.